+31 (0)75 616 20 41

Gespecialiseerd in import,

opslag en verkoop van gezaagd

en geschaafd vurenhout.

Hollandse Houtimport // Betrouwbaar en betrokken

Hollandse Houtimport is gespecialiseerd in de import, opslag en verkoop van gezaagd en geschaafd vurenhout van hoogwaardige kwaliteit. Op aanvraag zijn ook grenenhout en larikshout leverbaar. Onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven in de internationale houthandel en industrie, zowel in de Benelux als andere landen in Europa. Bedrijven die al vele jaren voor ons kiezen, vanwege de kwaliteit van onze producten, onze service, snelle levering en grote voorraad.

Uit Rusland importeren wij onder meer TAIGA TIMBER, vurenhout van absolute topkwaliteit. Daarnaast importeren en verkopen wij hout uit de Baltische staten en Scandinavië. In alle gevallen werken wij samen met modern uitgeruste, toekomstgerichte zagerijen die grondstoffen voor de Europese markt van hoge kwaliteit verwerken.

Onze werkwijze en die van de bedrijven waarmee wij samenwerken is milieubewust. Al ons hout is FSC®- en PEFC-gecertificeerd. Verder voldoen wij aan de Europese regels en normen ten aanzien van veiligheid en sterkte van het door ons gesorteerde hout (CE-certificaat 0502-CPR-10057). Behandelde producten voldoen aan de eisen van ISPM 15. Zie ook: CERTIFICATEN.

Actuele ontwikkelingen

Om u zo goed mogelijk u van dienst te zijn volgen wij de actuele ontwikkelingen op de houtmarkt en op het gebied van duurzaamheid op de voet.

Hollandse Houtimport staat voor:

  • Eigen import
  • Constante voorraad
  • Ruim assortiment
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle leveringen
  • Doeltreffende logistiek

Exclusief bij Hollandse Houtimport: TAIGA TIMBER vurenhout.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten?

Voor meer informatie, vragen en bestellingen kunt u ons bellen en mailen. Wilt u ons iets vragen, dan kunt u ook gebruik maken van het e-mailformulier onderaan de pagina onder de button CONTACT.